I'M NOT A ROBOT - Aisya Ismail

Wednesday, 13 September 2017

I'M NOT A ROBOT

Assalamualaikum and hye readers~


Annoying gila dengan benda alah ni!




Lagi annoying bila dia suruh pilih gambar. Kenapa nak prove ai ni bukan robot?


Gambar hasil carian di google.com


Benda ni boleh ke off dekat setting? Atau memang auto kalau kita banyak comment ea? Apa function i'm not robot ni? Sekali dua ai ok, tapi berkali kali kali ai jadi annoying lak tengok. Terus tak jadi nak tinggalkan comment. Kadang kat ruangan komen tu dah buat karangan, tapi terus cancel sebab i'm not robot ni.


P/s : Maaf teremosi sikit sebab dia ayik suruh pilih gambar je. Ai nak comment, bukan nak main pilih-pilih gambar.


17 comments:

  1. Ha aa selalu juga jumpa.
    Tapi tak semua bloglah.

    ReplyDelete
  2. Me too. Don't like laa benda alah ni.

    ReplyDelete
  3. Diaorang tak off kat comment setting... kalau dah off, bila banyak sangat comment akan keluar im not robot juga tapi cuma tak ada pilih gambar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owhhh means gambar tu boleh off setting lah kan? okok..

      Delete
  4. Mai pun tak suka kalau kena macam ni, kalau tick saja tu ok la, yg pilih2 tu, kadang dh pilih betul dah dia kata salah juga,. Tension haish.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. tu paling stress.. dah match pun dia reject.

      Delete
  5. haah, saya pun stress kalau masa nak komen, ada pulak keluar benda ni...sabar je lah..haha

    ReplyDelete
  6. assalamu'alaikum.....

    CAPTCHA nih fungsi nih utk prevent hacking dari org² yg tidak bertanggungjawab..by default....mmg google dah set tapi kalu nk disable.... boleh btau blog owner baca kat link nih --> http://www.markspcsolution.com/2013/03/blogger-comment-verification.html

    TQ

    ReplyDelete
  7. tak suka jgak kalau terserempak dengan ni. kita nak cepat, nak mintak pilih2 plak. kalau ada kat blog ain bagitau ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah ain.. kalau nampak nanti will let you know..

      Delete
  8. Down mood nak komen keluar benda ini.

    ReplyDelete
  9. haha..memang stress. blog je pun, ni bukan website rasmi kerajaan ke apa ke kan.

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D