CARI BAJU LAGI - Aisya Ismail

Tuesday, 5 September 2017

CARI BAJU LAGI

Assalamualaikum and hye readers~


Wahhh bercuti sakan korang kan.. Mana taknya, cuti empat hari, lepas tu dapat lagi  extra cuti satu hari. Yang tak cuti tu, korang dapat extra cuti juga kan? Or double tripple pay? Rezeki masing-masing. Jangan sesekali nak dengki-dengki tau.


Selamat mula bekerja kepada semua pembaca blog ceritaaisyaismail yang mula bekerja hari ini. 


Hari raya Aidilfitri sudah. Hari raya Aidiladha pun sudah. Fuhhh lega tak payah dah nak pikir nak shopping baju baru lagi. Yeke tak payah? Hahahahaha! No! Musim orang kahwin nak dekat dah ni. Kena cari baju baru lagi. Mana tak nya, bila tiap-tiap minggu ada je jemputan kenduri kahwin. Tak kan nak pakai baju yang sama berulang-ulang. Nanti nak post kat ig tak best lah baju sama je.


Cantik ke bergaya dress ni? Fuhhh!


Sekarang ni macam-macam cara boleh shopping kan. Tak semestinya kena keluar rumah baru boleh shopping. Ada handphone ada internet, jeng jeng jeng! Siap lah sesi mencari baju baru. Banyak sangat dah website atau butik online di instagram, facebook dan sebagainya yang menjual baju cantik-cantik. Ai sekarang bila shopping lebih kepada nak cari baju-baju yang sopan. Ye lah, kenduri kan takkan nak pakai legging pula... Nanti dipandang serong dan dikecam meroyan pula. Tak boleh terima orang kritik tapi sendiri cari masalah.


Kalau korang pun sama macam ai, nak mencari baju baru untuk pergi kenduri kahwin, apakata korang cuba jenguk butik online Lanafira ni. Di Lanafira ini juga ada menjual pakaian muslimah tau. Haaaa cantik-cantik. Ai dah tengok dah dan boleh bayangkan nak pakai apa untuk kenduri akan datang. Korang pun jenguk lah website dia. Stok dia terhad untuk setiap design. Korang lambat korang tak dapat. Nanti menyesal tau.Yang paling best, harga di Lanafira ni mampu milik! Lanafira adalah butik online yang mengkhususkan pakaian muslimah yang berkualiti tinggi. Korang shopping di Lanafira dan rasakan sendiri perbezaan kualiti untuk diri korang.


Kenapa Lanafira? Lanafira memahami keperluan customer dan menyediakan pelbagai pilihan pakaian dan aksesori muslimah yang tiada di tempat lain. Lanafira mengeluarkan produk pakaian seperti baju kurung, jubah, skirt, tudung dan bermacam-macam lagi pakaian wanita. Sudah semestinya wuduk friendly ye! Jom kita tengok antara koleksi daripada Lanafira.


Melissa Long Dress





Sofea Modern Peplum



Alana Kebaya




Yang mana satu pilihan korang? Ai dah berkenan sangat dengan Melissa Long Dress tu. Kalau korang dah berminat dengan design dari Lanafira ni, korang boleh check it out di website, instagram or facebook Lanafira sendiri. Untuk tengok review customer pun boleh check it out di instagram Lanafira sendiri. 


Website : www.lanafira.com
Instagram : @lanafiraofficial
Facebook : Lanafiraofficial


Dapatkan juga ebook 99 Tips Fesyen | LARAFINA secara percuma. Jangan lupa klik link ini https://www.lanafira.com/99-tips-fesyen-terkini/ untuk mengetahui cara-cara mendapatkan ebook percuma. Selamat membeli-belah!

39 comments:

  1. Kena jimat sikit kot.. Petrol asyik naik je tiap-tiap minggu.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe! Lupa pula harga petrol pasang surut sekarang ni..

      Delete
  2. Cantek baju2 nya...sesuai sangat untuk orang muda.

    ReplyDelete
  3. suka lah tengok warna-warna yang Lanafira guna :)

    ReplyDelete
  4. Perempuan kan memang macam ni tau... hihi... asyik cari baju... tapi cantik design baju tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! What to do.. minat masing-masing..

      Delete
  5. cuti tiga hari je huwaaa hahaha cantik cantik kan koleksi dorang ni

    ReplyDelete
  6. Untung jadi perempuan ni baju senang nak cari yang lawa2 dan yang trending. Orang laki simple jer pakai janji kemas...

    ReplyDelete
  7. Menarik jugak baju-baju dari lanafira ni.

    ReplyDelete
  8. Suka tengok design yang simple tapi cantik sangatt....jom g terjah web Lanafira

    ReplyDelete
  9. lawa. lawa untuk orang mcm Aisya. hehehe😂

    ReplyDelete
  10. senang nak shopping lepas ni. online je kat Lanafira. nak grab satu. tapi kena tunggu gaji..hehee

    ReplyDelete
  11. Wahh ramainya review LanaFira ni! Cantik-cantik bajunya! Lebih kuranglah macam kakak saya, rajin je mencari baju. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa sebab baju dia cantikk.. hihihi!

      Delete
  12. alamakkkkkk tanteknya baju2 tu.....harga pun woooowwww! berbaloi!

    ReplyDelete
  13. Memang menarik baju2 kat butik online Larafina ni, dah masuk dalam list tempat2 utk bershopping nanti..hehehe

    ReplyDelete
  14. Comel kaler2 dia
    Akk suka
    Nmpk sweet ja

    ReplyDelete
  15. sis mmg suka pakai dress... nanti nak usha webs tu.. hehe

    ReplyDelete
  16. Bajubaju di Lanafira memang cantik cantik

    ReplyDelete
  17. Simple je design dia. Cantik dan harga berpatutan. Harap2 ada saiz besar

    ReplyDelete
  18. Wowww menarik bajunya... dan juga modelnya hahahaha

    ReplyDelete
  19. Wow cantik juga baju dia, I like the Melissa Long Dress macam selesa and elegant also.

    ReplyDelete
  20. oh baru tau adanya website ni maklumlah kita jarang sgt nk beli online... nanti akan layari tgk...

    ReplyDelete
  21. Colours look sweet. I want to get myself 1 too.

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D