ABOUT ME FASHION REVIEW TIPS TUTORIAL AI SHOP RESIPI DISCLAIMER

Friday, 11 August 2017

GIVEAWAY OGOS 2017 BY www.aerillhassan.com





Assalamualaikum and hye readers~


Jom bercontest! Kali ni senang je nak buat entri. Copy coding yang diberi to HTML, taraaaa dah siap entrinya..  Kalau korang nak join just klik banner di bawah ye. All the best!






Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih




6 comments:

  1. BW, follow blog and good luck..
    http://www.kennymerligal.com/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-wwwaerillhassancom.html

    ReplyDelete
  2. datang bertandang dari giveaway yang sama ,all the best
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-wwwaerillhassancom.html

    ReplyDelete
  3. goodluck! :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Dtg dari segmen yg sama. All the best...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-wwwaerillhassancom.html

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D

Copyright © 2015 AISYA ISMAIL - All Rights Reserved - Template by Aisya Ismail