HANNAH DELISHA CANTIK ORANGNYA - Aisya Ismail

Saturday, 15 July 2017

HANNAH DELISHA CANTIK ORANGNYA

Assalamualaikum and hye readers~


Selalunya ai tak berapa berminat untuk buat entri tentang artis. Sebab dah banyak blog yang bercerita tentang artis. So ai lebih berminat untuk tulis pengalaman tentang diri ai sendiri.


Tapi kan, baru-baru ni ai perasan ada seorang artis yang viral tiba-tiba di laman social. Tak lah viral teruk macam P.P.A.P tapi kerap juga ai nampak dia di timeline facebook ai. Siapa lagi kalau bukan Hannah Delisha. Alaa.. Heroin drama Mencintaimu Mr Photographer tu.




Masa mula-mula ai tengok gambar dia, ai ingatkan artis Korea. But, namanya Hannah Delisha. Oh artis baru rupanya. Tapi bila ai google, rupa-rupanya dia pernah jadi penyanyi. Kumpulan Delisha. Serious ai tak tahu pernah ada kumpulan tu.


Tapi sedap juga suara Hannah Delisha ni. Ai dah dengar dua lagu dia Anugerah dan Retak. Dia dah ada di Youtube since 3 years ago. Dah lama lah tu kan. Cuma bila dia berkecimpung di dalam dunia lakonan, nama Hannah Delisha terus melonjak naik.


Semoga Hannah Delisha terus maju di dalam bidang lakonan.



14 comments:

  1. agak chubby juga dia ni...huhu...comel ni.ehhehe

    ...muda lagi xsalah i dia ni kan yang

    ReplyDelete
    Replies
    1. umur ai tak pasti lah.. sebab ai tak buat research biodata pun.. hehehe

      Delete
  2. memang comel gile muke die nie.. macam patung

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai cakap comel.. sebab memang comel pun..

      Delete
  3. muka macam baby doll hahaha comel sgttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. hope tak banyak kontroversi..

      Delete
  4. Alamak, saya masih tak kenal artis baru ini..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok lah drama mr photographer tu.. waktu tayangan tak pasti..

      Delete
  5. comel sangat Hannah ni !! suka tengok diaaa.. hihi.. living doll :D

    ReplyDelete
  6. artis lama la ye?
    aida ingat kan artis baru.
    memang cute.
    pan asia gitu kan...

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D