ABOUT ME FASHION REVIEW TIPS TUTORIAL AI SHOP RESIPI DISCLAIMER

Thursday, 27 July 2017

CHOCOLATE FAN GIVEAWAYS BY SII NURUL

Assalamualaikum and hye readers~

Sebelum-sebelum ni ai join segmen, giveaway or contest apa ke, sejujurnya tak kisah pun menang ke kalah. Sebab memang niat tu nak support rakan-rakan blogger di samping menambah kenalan. Hikhikhik..

Tapi kali ni ai memang harap menang! Chocolate kot!! Susah ai nak tolak kalau berkaitan chocolate ni. Sampai kawan-kawan pun panggil ai hantu chocolate. So ai join contest ni sebab nak chocolate tu! Hihihi! Jangan kecam saya..




Due date : 25 July - 15 August 2017

Kalau korang berminat untuk mencuba dapatkan chocolate juga, just klik banner di atas ye. Dan jangan lupa join BFF contest sekali tau. 😝
Selamat mencuba!

26 comments:

  1. Datang bertandang dari giveaway yang sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaway-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Singgah blogwalking dari GA yang sama

    http://www.myarosli.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  3. good luck..semoga Sis menang coklat

    ReplyDelete
  4. Terima kasih ya join GA nie
    di sini ada senarai peserta.. all the best and good luck!
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-chocolate-fan-giveaways.html

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen yg sama..gud luck
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen sama. gudluck

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  7. all the best Give away kak. huhu.

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D

Copyright © 2015 AISYA ISMAIL - All Rights Reserved - Template by Aisya Ismail