ABOUT ME FASHION REVIEW TIPS TUTORIAL AI SHOP RESIPI DISCLAIMER

Tuesday, 25 July 2017

AISYAH! AKU SAYANG KAMU AKU RINDU KAMU

Assalamualaikum and hye readers~


Dah lama ai tak dengar latest song dekat youtube. Ye lah, kat rumah tak dengar radio. Kalau dalam kereta pula ai memang dengar sinar fm. Faham-faham lah lagu dia macam mana kan. Eheheh.






So, pagi tadi ai pun on youtube kat pc. Sumbat earphone, terus buat kerja macam biasa. Layan punya layan, tiba-tiba keluar lagu yang ai tak pernah dengar. Ok lah not bad. Ai pun layan je lagu tu. Sampai lah tiba-tiba... What? Kenapa dia seru-seru nama ai ni? Hahahah! Nampak tak perasan?

Terus ai tengok video youtube tu. Ohh lagu baru dari Projector Band rupanya. Patut pun familiar je dengan suara dia. Jangan cakap korang tak kenal pula Prjector Band. Ok lah at least korang mesti tahu lagu dia yang 'Sudah Ku Tahu' tu. Alaa yang korang nyanyi dalam kereta time jamed tu. Hahaha!


Ai pernah baca rakan bloger updated pasal lagu ni, tapi ni first time ai dengar.

Ok jom kita dengar lagu 'Aisyah' ni sama-sama. Yang nama dia Aisyah sama macam ai, jangan nak tersipu-sipu pula. 💃💃



video

16 comments:

  1. Hihihi.... Namamu diseru berulang kali.... untuk menceriakan Aisya pagi2 kan...

    ReplyDelete
  2. Hahhaha...sama la. td baru godek2 dgr lagu di youtube, tp lagu lama jer...hihi

    Jemput join ye chocolate giveway ni di http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe! Owhh okok dah schedule posting pon..

      Delete
  3. Che mek sy layan jgk lagu ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan lagu ni?? santai-santai je..

      Delete
  4. mesti happy je tiap kali dgr lagu ni ye dak? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam ada orang tengah menyanyi untuk kite je.. hihihi!

      Delete
  5. Mama jarang dengar radio so byk lagi baru mama xtau hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah.. sebab tu kadng-kadang dengar kat youtube je..

      Delete
  6. best jugak lagu ecah ni hehe.. layan jugakla time drive ngntok2 terus segor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde jerit-jerit.. tu yang suka..

      Delete
  7. Lagu ni serious comel. Untung lah yang nama Aisyah ni hehe

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D

Copyright © 2015 AISYA ISMAIL - All Rights Reserved - Template by Aisya Ismail