ABOUT ME FASHION REVIEW TIPS TUTORIAL AI SHOP RESIPI DISCLAIMER

Monday, 24 July 2017

AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS

Assalamualaikum and hye readers~



Due Date : 3rd July - 3rd August 2017

As a blogger, ai lone ranger.. But dah kerana syarat, ai tag dua orang follower baru ceritaaisyaismail.



Kalau korang nak join juga, sila klik banner di atas. Jangan lupa untuk join BFF contest sekali ye.
Selamat maju jaya!

26 comments:

  1. dah abis raya pun masih ada contest raya ye...terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. baru je lagi habis nya =D

      Delete
  2. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama.

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  3. Hai, Adelia dtg singgah dari GA yang sama. Good Luck ye

    https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  4. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  5. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D

Copyright © 2015 AISYA ISMAIL - All Rights Reserved - Template by Aisya Ismail