ABOUT ME FASHION REVIEW TIPS TUTORIAL AI SHOP RESIPI DISCLAIMER

Thursday, 15 June 2017

BAJU RAYA BY JOVIAN MANDAGIE

Assalamualaikum and hye readers~


Kalau baru nak nak wish selamat berpuasa boleh tak? Ke dah terlambat? Takpe lah nak wish juga. Selamat berpuasa korang.. Dan selamat membuat persiapan raya =)




Cakap pasal persiapan raya, korang dah prepare ke belum? Mesti baju raya je yang dah ready kan? Tak pun kuih raya.. Ai baju raya pun belum ada lagi. Harap-harap sempat lah nak siapkan before raya. If not bukan baju raya lah namanya kan? kan? kan?


Bulan puasa, ditambahkan lagi nak dekat raya ni, isu baju raya sensitive tau tak? Macam isu yang tengah hot pasal dua brand tu. Tapi ai bukan nak cerita pasal isu tu pun. Malas nak cerita hal orang. Masing-masing ada silap dan ada betulnya. Tapi.... Disebabkan isu dua brand tu, ringan je jari ai ni search and jenguk-jenguk website brand-brand yang terlibat. Nampak tak still kepochi walaupun cakap taknak kisah?


Dalam banyak-banyak brand, ai sangat tertarik dengan Jovian Mandagie. Design dia tak merepek, classy dan paling best design dia classic but nampak modern. Atau dalam perkataan lain, fresh gitu. Ada a few design yang masih terbayang lagi kat mata ni. 


Haa kalau korang belum ada baju raya tu, boleh lah jenguk-jenguk website Jovian Mandagie. Mana lah tau ada satu dua design yang tersangkut di hati kan. Ok jom kita tengok beberapa design yang bagi ai simple, menarik, tertarik dan da bomb tu. Harga? Haaa korang boleh check terus kat website Jovian Mandagie.


LS FOR JOVIAN

                                                            




   
   

SAVANNAH BY JM

                   


JLUXE





J CASUAL | J BASIC




BALIK KAMPUNG



JOVIAN MEN





Ai suka gila yang Balik Kampung. Korang pula suka yang mana? Haaa kalau suka, please visit website Jovian Mangadie now now now. Sebab masa ai visit, dah banyak design yang out of stock. 


Ok, sampai di sini sahaja entri ai kali ini. Selamat berpuasa semua. Sehingga bertemu lagi.
Assalamualaikum~

5 comments:

  1. waahh cantik2 baju nii... boleh pakai raya :)

    ReplyDelete
  2. Cantik-cantik.. Sha minat yang LS tu..

    ReplyDelete
  3. wahh ni superb cantik lah..tp agak mahal kan...bytheway salam singgah sini...follow juga..awak nanti buat lah entry macam mana nak letak instagram utk di follow di blog.sy follow insta awak ya.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan laa.. but still worth it.. okokok boleh je.. hehehe

      Delete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D

Copyright © 2015 AISYA ISMAIL - All Rights Reserved - Template by Aisya Ismail