NEWBIE - Aisya Ismail

Friday, 14 August 2015

NEWBIE


Assalamualaikum dan selamat petang.

Da lama sangat tak blogging. Dulu agak active juga blogging( time study ). Ai suka menulis. Masa sekolah dulu selalu A karangan. Acah-acah nak jadi penulis novel kononnya. Kononnya laa. So bila blogspot ni tengah famous masa tu, Ai pun acah-acah penggemar tegar blog. Bercerita merapu ntah apa-apa. Colourful tak payah cakap la kan. Tapi bila Ai habis study, Ai da jarang on laptop. Dengan secara rasminya blog Ai pun terkubur.




Hasil carian di google
Entah macam mana selepas beberapa tahun terkubur, pagi tadi Ai buka balik blog tu. www.aisyaismail.blogspot.com. Tudia.. Tak sangka dulu-dulu Ai salah sorang gadis yang buat karangan menggunakan spelling "diew" "sayew" "cayunk" and seumpama dengannya. Rasa macam... eiuwww.. Kita eja macam tu?? hahahah


Belek punya belek baru perasan banyak sangat gambar free hair Ai. Since Ai sekarang tak free hair, Ai decided untuk delete semua gambar-gambar tanpa mencacatkan blog tu. Sayang weyhh.. Zaman-zaman muda remaja punya kisah-kisah. 


Saat-saat mendebarkan pun bermula apabila Ai mendapati bahawa blogspot da x boleh log in menggunakan yahoo email. Semua kena guna Gmail tapi Ai memang guna email Yahoo masa tu. Bermula lah episod google mencari jalan penyelesaian. Alhamdulillah. Berjaya juga log in. Lepas beberapa jam delete itu delete ini delete sana delete sini, makin banyak benda-benda mengarut yang Ai jumpa. Disebab kan Ai x tau macam mana nak delete all the benda mengarut, Ai Decided untuk delete je blog tu. Sedih la juga tapi tu cuma blog. Macam kelakar je nak sedih-sedih semua. 




Macam x best pula bila takde blog ni. so, tadaaaaa! I'm back. Hahahaha gigih Ai create URL baru. Kihkihkih. 





Owhk sampai sini je entri Ai. Nak edit-edit blog ni jap. Banyak nak kena belajar balik ni.
Bubbye~

No comments:

Post a Comment

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D